IPv6 personality

De inschrijftermijn is helaas verlopen.

Prijs: Laptop met KPN hotspots

De criteria voor deze categorie zijn:
Deze prijs is bedoeld voor een IPv6 personality. Particulieren kunnen zich hier voor opgeven maar ook publicaties kunnen hier voor aangemeld worden.

De kandidaat dient een openbare uiting te hebben (weblog, lezingen, stimuleringsprogramma etc.) dat aantrekkelijk is voor anderen en waarvan de inhoud bijdraagt aan de bewustwording van de IPv6 problematiek en dat bijdraagt aan de acceptatie van IPv6.

Ook een publicatie of opleidingscurriculum kan kans maken op deze prijs. De kandidaat dient eind 2010 of in 2011 een boek, artikel of opleidingscurriculum te hebben gepubliceerd waarvan de inhoud bijdraagt aan de bewustwording van de IPv6 problematiek en dat bijdraagt aan de acceptatie van IPv6.

Men dient zich te kandideren met;

  • Korte omschrijving van de openbare uiting, Website/blog of publicatie die men heeft gepubliceerd. Daarnaast aangeven wat het bereik is (hoeveel gebruikers/bezoekers/lezers/waar het is gepubliceerd)
  • Als het om een publicatie/opleidingscurriculum gaat daar een kopie van bijvoegen.
  • Korte omschrijving van motivatie voor IPv6 promotie

De jury zal beoordelen op de relevantie, de omvang en de impact op de bewustwording en acceptatie van IPv6.

Klik hier voor het inschrijfformulier.